Vi er specialister i at vaske og desinficere alle slags erhvervskøretøjer og entreprenørmaskiner. Vi har en bred vifte af loyale kunder indenfor transport, samt bygge- og anlægsbranchen.  Vores services rækker fra alt relateret til vask, til at fjerne graffiti af køretøjer. Vi tilbyder også desinfektion af køretøjer, så vores kunder kan arbejde i et sundt miljø.

KVALITETSKONTROL

Hos Olsens Vaskehal er vi professionelle vognvaskere som bestræber sig efter at levere en topprofessionel service. Vi udfører altid kvalitetskontrol på alle vores opgaver. Derudover har vi mod på at tage imod konstruktiv kritik, således at vi som leverandør, kan leve op til alles forventninger.

MILJØ VENLIG

Vi har et stort udvalg af produkter og maskiner, således at vores services altid er af højeste kvalitet. Vi servicere alle køretøjer indenfor fødevare- og medicinalindustrien samt bygge-og anlægsindustrien. Alle opgaver bliver udført skånsomt, effektivt og vigtigst af alt, med miljøvenlige produkter.

HØJ VÆRDI

Olsens Partner er en innovativ virksomhed, som løser alle de rengørings- og desinfektionsopgaver, der er i forbindelse med erhvervskøretøjer, entreprenørvogn, og entreprenørmaskiner. Derudover gør vi brug af mikrofibersvampe, klude og langskaftede bløde børster.

KUNDESERVICE

Olsens Partner er en del af en større koncern, hvor vi har alt fra professionelle vognvaskere til erhvervsuddannede administrationsfolk. Vores personale er kompetente og bestræber sig efter at levere en topprofessionel service for hver opgave de arbejder på.

 

HVORFOR VÆLGE OS?

  • Ingen Tidsbestilling
  • Attraktive Priser
  • Alle Typer Services
  • Miljøvenlige Produkter
  • Professionel Team
© Copyright 2020 Olsens Vaskehal by Olsens Partner ApS

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.